Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Προφυλακιστέος ο "Ταξιτζής" που πυροβολούσε περαστικούς!!



Η μητέρα του δήλωσε : "Εγώ αποκάλυψα στο παιδί μου οτι έπαιρνε φάρμακα"
Παραδέχεται η μητέρα του οτι του αποκάλυψε οτι του έδιναν φάρμακα κρυφά και οτι του το αποκάλυψε η ίδια το Σεπτέμβριο του 2009. Από τότε όπως παραδέχεται άλλαξε η συμπεριφορά του προς το χειρότερο.Μάλιστα δεν έλειψαν και οι φορές που έγινε βίαιος μαζί της.

Αποκαλυπτική είναι και η κατάθεση της τελευταίας συντρόφου του με την οποία ήταν μαζί από το 2008. Οπως λέει στην κατάθεσή της, ο κατηγορούμενος την χτυπούσε με γροθιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι και τον τελευταίο καιρό που είχαν χωρίσει δεν μιλούσε σε κανέναν γι' αυτό γιατί φοβόταν.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ αύριο θα εξεταστεί το αίτημα του συνηγόρου του Νίκου Κανατάκη, για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη



Ο δικηγόρος είπε οτι ο πελάτης του δεν «αναγνωρίζει τον εαυτό του σε αυτές τις πράξεις που του αποδίδονται.»
Στο αίτημα ο συνήγορος υποστηρίζει οτι ο πελάτης του πάσχει από παρανοϊκή ψύχωση και δεν μπορεί ν' αντιληφθεί πλήρως τις διαδικασίες ενώπιον των αρχών.

Υπενθυμίζεται οτι εις βάρος του λεγόμενου «πιστολέρο με το μαύρο τζιπ» έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ο 31χρονος φέρεται να έχει διαπράξει συνολικά έξι επιθέσεις, μία μάλιστα μέσα στο 2008. Στις επιθέσεις μεταξύ 20 και 22 Δεκεμβρίου, τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, και δύο σοβαρά.


eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια: