Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

H λαμογιά έχει ανακηρυχθεί σε επιστήμη.

Η λαμογιά έχει ανακηρυχθεί σε επιστήμη


Γράφει ο Λυσίας









Κατακακόμοιρη ΕΡΤ…. Που σε αρμέγουν με όποιον τρόπο μπορούνε….
Χάρη στην ανικανότητα φυσικά, των διοικούντων. Που άσχετοι επιλέγονται να διοικήσουν και άσχετοι αποχωρούν, μετά τη λήξη της σύμβασή τους.

Το μόνο που γνωρίζουν, είναι οι αποδοχές τους, τα μπόνους και οι μίζες τους από αναθέσεις προγραμμάτων, σε εξωτερικούς παραγωγούς….

Γι’αυτό δεν γίνονται στην ΕΡΤ, εσωτερικές παραγωγές. Γιατί θα…. Χαθούν αυτές οι μίζες…Γνωστά αυτά…

Όπως γνωστοί και οι υπέρογκοι μισθοί που εξακολουθούν να υπάρχουν….
Αυτό που δεν είναι και τόσο γνωστό, στους πολλούς δηλαδή, είναι οι τεράστιες παράπλευρες απώλειες, από την υπάρχουσα ασυδοσία…

Από το γεγονός, πως όλοι οι ......τεχνικοί κάθονται, τα υπερσύγχρονα και πανάκριβα ψηφιακά μηχανήματα ¨σκουριάζουν¨ επειδή και τα πιο απλά ακόμα πράγματα, δίνονται έξω, για τεχνική επεξεργασία.
Ακόμα και τα…μοντάζ των ειδήσεων!

Μέχρι και ο προϊστάμενος των εξωτερικών συνεργείων της ΕΡΤ, δημιούργησε εταιρεία, με δικά του εξωτερικά συνεργεία, τα οποία τα νοικιάζει στην ΕΡΤ!!! Χρησιμοποιώντας συχνά, για τις δικές του δουλειές, δυναμικό της ΕΡΤ. Που πληρώνεται από την ΕΡΤ, για να κονομάει ο κύριος προϊστάμενος των εξωτερικών συνεργείων…Και στην Ζιμπάμπουε να ζούσαμε, ένας τέτοιος υπάλληλος, θα είχε απολυθεί. Θα είχε εκδιωχθεί. Στην ΕΡΤ, ο επιχειρηματίας ….υπάλληλος, που υπονομεύει το αντικείμενο εργασίας του, μόνο και μόνο για να προωθεί το δικό του επιχειρηματικό προϊόν, εισπράττει και υπερωρίες από την ΕΡΤ. Δουλεύοντας για προσωπικό του όφελος και όχι του σταθμού….

Γι’ αυτό σας λέω…Νά ταν μόνο οι μισθοί…Να ήταν μόνο οι υπερτιμολογήσεις και οι μίζες….Εδώ η λαμογιά έχει ανακηρυχθεί σε επιστήμη.

Τι να πρωτομαζέψει κανείς; Με τους Γαμπρίτσιους και τους….καπρίτσιους τίποτα δεν μπορεί να διασωθεί.

kafeneio

Δεν υπάρχουν σχόλια: