Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Μαθητές έκλεισαν την λεωφόρο Βουλιαγμένης !



Eκατοντάδες μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς απέκλεισαν πριν λίγο τη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Βούλας δαμαρτυρόμενοι για τη μη διάθεση των αναγκαων χρημάτων από τον ΟΣΚ για την απαλλοτρίωση οικοπέδου που προορίζεται για την ανέγερση του 3ου Γυμνασίου και Λυκείου του Δήμου Βούλας.

"Προχωρήσαμε σε αυτήν τη ένεργεια γιατί ο ΟΣΚ συνεχίζει να μην καταβάλλει τα χρήματα που χρειάζονται για την απαλλοτρίωση του οικοπέδου για την ανέγερση επιτέλους του σχολείου μας, όπως μας υποσχέθηκαν και έχει αποφασισθεί εδώ και πολλά χρόνια. Αν δεν ενδιαφερθούν για μας που αποτελούμε το μέλλον του τόπους μας για τι άλλο θα ενδιαφερθούν;" τόνισαν μαθητές - διαδηλωτές στο "silvercity.gr".

Σημειώνεται ότι η απόφαση για απαλλοτρίωση και χρήση του οικοπέδου για την ανέγερση των υπόψη σχολείων έχει παρθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αν δε ο ΟΣΚ δεν καταβάλλει τα χρήματα της απαλλοτρίωσης μέχρι τον προσεχή Οκτώβριο, το οικόπεδο για την ανέγρεση του 3ο Γυμνασίου και Λυκείου θα χαθεί οριστικά και οι μαθητές θα συνεχίσουν να διδάσκονται σε πολύ ακατάληλους χώρους και συνθήκες.

silvercity

Δεν υπάρχουν σχόλια: