Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ποινή 2 αντί 3 μηνών στο γιο του Λευτέρη Ζαγορίτη, Γεράσιμο!



Το άρθρο 58 του στρατιωτικού νόμου λέει ξεκάθαρα "Στρατιωτικός που δημόσια με λόγο ή έργο ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εκδηλώνει καταφρόνηση για τη σημαία, το στρατό ή διακριτικό σήμα του στρατού ή σώματος αυτού, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών".

Αν δεν ειναι αυτό καταφρόνηση για το στρατό και για τη χώρα ολόκληρη τι ειναι; Εδώ λέει για τουλάχιστον 3 μήνες και αυτό που έκανε δεν ειναι και το πιο απλό. Όμως το Πειθαρχείο του επέβαλε ποινή 2 μηνών...!
troktiko

H σχετική ανακοίνωση:

Ποινή φυλάκισης 60 ημερών -εκ των οποίων οι 30 αυστηρή φυλάκιση, στο Πειθαρχείο- επεβλήθη στο ναύτη Γεράσιμο Ζαγορίτη, γιο του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και τέως βουλευτή, για την είσοδο της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο Πολεμικό Μουσείο. Για φαινόμενα κοινωνική ευτέλειας έκανε λόγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ανάλογη ποινή επεβλήθη από τη διοίκηση του Πολεμικού Μουσείου και στον αξιωματικό βάρδιας, ενώ μικρότερες ποινές επεβλήθησαν στους φρουρούς, έναν ναύτη και έναν στρατιώτη, που είχαν σκοπιά εκείνη την ώρα...

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: