Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Ένοπλη ληστεία αρτοποιείου στην Παλλήνη μπροστά σε παιδιά



Τον τρόμο έζησαν το βράδυ της Πέμπτης υπάλληλος αρτοποιείου στην Παλλήνη και τα δύο μικρά παιδιά του ιδιοκτήτη, όταν ένοπλος ληστής εισέβαλε στον φούρνο. Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την δραματική προσπάθεια της κοπέλας να αποτρέψει τον δράστη, μπροστά στα μάτια των έντρομων παιδιών. Στο βίντεο-ντοκουμέντο διακρίνεται ο ληστής να μπαίνει στο φούρνο και να κατευθύνεται στο ταμείο και να αρπάει απ’ την ταμειακή μηχανή, όσα χρήματα είχε μέσα.

Στη συνέχεια αδιαφορώντας πλήρως για τα δύο παιδιά που ήταν πίσω από τον πάγκο, έβγαλε από την τσέπη του ένα όπλο και ζήτησε από την υπάλληλο και άλλα χρήματα απειλώντας την ότι θα την σκοτώσει. Η νεαρή υπάλληλος προσπάθησε να τον εμποδίσει και του έπιασε το χέρι, αλλά εκείνος παρόλο που το ένα παιδί στεκόταν δίπλα της, την απείλησε και πάλι με το όπλο, ζητώντας της και άλλα χρήματα. Στην προσπάθεια της να ξεφύγει, η νεαρή γυναίκα κρύφθηκε πίσω από τον πάγκο και προσπάθησε να καλυφθεί με έναν κουβά.

Όταν ο ληστής αντιλήφθηκε, ότι δεν υπήρχαν άλλα χρήματα, έβαλε και πάλι το όπλο στην τσέπη και έφυγε από το κατάστημα τρέχοντας. Τότε η ταμίας πάτησε τον μπουτόν του συναγερμού και κάλεσε την Αστυνομία. Το περιστατικό συνέβη σε φούρνο της Παλλήνης λίγο μετά της 21:00. Οι αστυνομικοί που πήραν το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, εκτιμούν ότι ο δράστης έχει διαπράξει και άλλες ληστείες στην περιοχή.

anatolikiattiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: