Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Ο Ρομπέν, ο "τζογαδόρος"..!



Ένας «Ρομπέν των Δασών» στο Λας Βέγκας μοιράζει στους φτωχούς τα χρήματα που παίρνει από τους πλουσίους! Πρόκειται για ένα τζογαδόρο που χρησιμοποιεί τις χαρτοπαικτικές του ικανότητες στα καζίνα και τα χρήματα που κερδίζει τα δίνει σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Ο Ρομπέν, που επιμένει να μην αποκαλύπτει την ταυτότητά του, έχει φτιάξει και ιστοσελίδα όπου καλεί ανθρώπους να του μιλούν για τα οικονομικά τους προβλήματα ενώ όπως σημειώνει είναι διατεθειμένος να τους προσφέρει ως και 36.000 ευρώ.

Από τότε που ανέλαβε την αποστολή αυτή, έχει δώσει περισσότερα από 720.000 ευρώ σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η περίπτωση της οικογένειας Κέγκλερ, στους οποίους ο Ρομπέν προσέφερε το ποσό των 24.000 ευρώ, όσο δηλαδή χρειάζονταν για να αποπληρώσουν τη θεραπεία της μικρής τους κόρης που έπασχε από όγκο στον εγκέφαλο.

Στα 40 του χρόνια, ο Ρομπέν αποφάσισε ότι έφθασε η ώρα να βοηθήσει όσους δεν περνούσαν ζωή χαρισάμενη όπως ο ίδιος. «Οι περισσότεροι μπορούν απλώς να ονειρεύονται την ποιότητα της ζωής μου: Ιδιωτικά τζετ να με μεταφέρουν στα καζίνα, σουίτες 80.000 τετραγωνικών.
Ηθελα να τους δώσω μια γεύση για το πώς είναι αυτή η ζωή» είπε. «Θα ήταν ευκολότερο να τους δίνω απλώς τα χρήματα, αλλά το ότι χρησιμοποιώ τις ικανότητές μου στο μπλακ τζακ σημαίνει ότι κερδίζω τα χρήματα κάνοντας τη δουλειά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: