Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ο Πάγκαλος έκανε Θεό τον Παμπούκη!



…και στην πραγματικότητα ανακοίνωσε τη συνύπαρξη των 3Π (Παπανδρέου-Πάγκαλου-Παμπούκη) στο Μαξίμου.

Ο κ. Πάγκαλος εμφανίστηκε στο MEGA και ουσιαστικά στήριξε τον Υπουργό Επικρατείας, αναγνωρίζοντας το σημαντικό του έργο, φανέρωσε τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί ο κ. Παμπούκης με τον Πρωθυπουργό και χαρακτηριστικά ανέφερε πως το μόνο θετικό που αφήνει ο κ. Ραγκούσης από τις μέρες του στο Υπουργείο Εσωτερικών, είναι η αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης της χώρας, έργο που το οραματίστηκε ο ίδιος ο Θεόδωρος Πάγκαλος από τις αρχές της δεκαετίας του 80.

Ο κ. Πάγκαλος, θέλοντας να εξηγήσει την βαρύτητα και τη σημαντικότητα για τη χώρα, του έργου που μέχρι σήμερα έχει διατελέσει ο κ. Παμπούκης, είπε δημοσίως ότι η καλή εικόνα της Ελλάδας στα ξένα ΜΜΕ, η προσέλκυση ξένων κεφαλαίων (που είναι αποτέλεσμα της καλής εικόνας και οδηγεί στην Ανάπτυξη) σε συνδυασμό με την σωστή στρατηγική στα θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, οφείλονται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό στον Υπουργό Επικρατείας.

Και όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Πάγκαλος: Χωρίς εξωτερικές σχέσεις Ανάπτυξη δε θα ‘ρθει ΠΟΤΕ! Για να συνεχίσει λέγοντας: Αυτές τις καλές εξωτερικές σχέσεις τις οφείλουμε στον Χάρη Παμπούκη.

24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια: