Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΟΚ :Βιασμός 20χρονης από 3 αλλοδαπούς στην Κω!!



Τρείς αλλοδαποί 27, 22 και 21 χρόνων συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Κω για τον βιασμό μίας 20χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, τα ξημερώματα της Τετάρτης, οι αλλοδαποί την οδήγησαν στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμεναν και ο 27χρονος ασκώντας βία και με την βοήθεια και των άλλων δύο νεαρών, την εξανάγκασε σε συνουσία.

Το θύμα μετά τον βιασμό, έφυγε σε έντρομη από το δωμάτιο και πήγε στην αστυνομία, για να καταγγείλει το περιστατικό.

Η αντίδραση της αστυνομίας ήταν άμεση και οι τρείς δράστες συνελήφθησαν στο ξενοδοχείο, που τους υπέδειξε η άτυχη κοπέλα που θα δεχθεί ψυχολογική υποστήριξη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γαμώ τους ξένους βρομιάρηδες
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ξημερώματα....
Τρείς αλλοδαποί 27, 22 και 21 χρόνων....
βίασαν μία 20χρονη....
σε δωμάτιο ξενοδοχείου....
ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΕΝΑΛΤΥ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΕ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ.Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΗΤΑΝ ΑΓΓΛΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΠΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ.ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΟΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ..Η ΤΥΠΙΣΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΒΡΕΣΗ.ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΛΟΤΑΚΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΔΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΒΙΑΣΜΟ

Kira Roza είπε...

Η μαρτυρία μου Γεια σε όλους. Είμαι εδώ για να καταθέσω πώς πήρα το δάνειο μου από τον κ. Μπέντζαμιν αφού υπέβαλα αίτηση αρκετές φορές από διάφορους δανειστές δανείων που υποσχέθηκαν να βοηθήσουν, αλλά δεν μου έδωσαν ποτέ το δάνειο. Μέχρι που ένας φίλος μου με εισήγαγε στον κ. Benjamin Lee υποσχέθηκε να με βοηθήσει και πράγματι το έκανε όπως υποσχέθηκε χωρίς καμία καθυστέρηση. Ποτέ δεν πίστευα ότι υπάρχουν ακόμα αξιόπιστοι δανειστές δανείων μέχρι που συνάντησα τον κ. Benjamin Lee, ο οποίος πράγματι βοήθησε το δάνειο και άλλαξε την πεποίθησή μου. Δεν ξέρω αν χρειάζεστε με κανέναν τρόπο ένα γνήσιο και επείγον δάνειο, Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον κ. Benjamin μέσω του WhatsApp +1-989-394-3740 και το email του: 247officedept@gmail.com ευχαριστώ.