Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Βόμβα σε νυχτερινό κέντρο στην Π. Ράλλη!


Κινδύνευσε πατέρας με το μωρό παιδί του

Μία βόμβα έσκασε το απόγευμα της Κυριακής μετά τις 18:00 στο νυχτερινό κέντρο Polis επί της Λεωφόρου Πέτρου Ράλλη, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες ή θύματα, παρά μόνο εκτεταμμένες υλικές ζημιές ακόμα και σε παρακείμενα κτίρια.

Από την έκρηξη της βόμβας από θαυμα δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα,...




καθώς έγινε απόγευμα σε ώρα αιχμής και σε έναν δρόμο με έντονη κυκλοφορία όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ένα παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους μετά την ισχυρή έκρηξη. Το παιδί επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο πατέρας του, και περνούσαν την ώρα της έκρηξης μπροστά από το κέντρο, στην οδό Π. Ράλλη.

Από το ωστικό κύμα έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου χωρίς να τραυματιστεί κανείς αλλά το παιδί έπαθε σοκ και γι΄ αυτό διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ Αγ. Σοφία προκειμένου να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.

Στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν δύο νυχτερινά κέντρα το Polis Theatre και το Polis Stage, τα οποία εκείνη τη στιγμή ευτυχώς δεν λειτουργούσαν.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία δεν υπήρξε προειδοποίηση. Η έκρηξη σημειώθηκε στο εσωτερικό του κέντρου και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ η βομβιστική επίθεση πιθανόν να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Στο σημείο της έκρηξης βρίσκονται πυροτεχνουργοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών που κάνουν έρευνα στο χώρο.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt τα εν λόγω κέντρα διασκέδασης αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα με αρκετούς υπαλλήλους να μένουν για καιρό απλήρωτοι.



newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: