Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Απάντηση σχετικά με το Τζόκερ και τις δήθεν στημένες κληρώσεις


Είμαι εκείνος ο πράκτορας ΟΠΑΠ που χαρακτήριζα μερικά άτομα, και όχι όλα, άσχετα και κομπλεξικά. Δυστυχώς βλέπω να επιβεβαιώνομαι με αυτά που διαβάζω απο δω και απο κει.

Δεν θα μπω πάλι στον κόπο να πω τα ίδια πράγματα, αφού μερικοί είναι ντιπ ξεροκέφαλοι. Άμα αρχίσεις να τους εξηγείς με νούμερα θα νομίσουν ότι πας να τους κοροϊδέψεις...



Αν τους πω ότι στο μαγαζί μου κάνω 1000 στήλες, ενώ σε ένα πρακτορείο στην Κύπρο κάνει 30.000 στήλες θα μπερδευτούν. Πού να αρχίσω δηλαδή να μιλάω για κατασκευαστικά συστήματα στον υπολογιστή, θα νομίζουν ότι ζω σε άλλο πλανήτη.

Όλοι αυτοί λοιπόν μου θυμίζουν εκείνους που πάνε και κάθονται 2-3 ώρες σε μια καφετερια και όταν έρχετε ο λογαριασμός πέφτουν από τα σύννεφα, πληρώνουν κανονικά και μετά μπαίνουν στα blogs για να κράξουν. Αν είχαν έστω κι ένα δράμι εγκεφάλου, θα έκαναν μια παλικαριά να ανοίξουν έναν κατάλογο και να δουν τις τιμές πριν παραγγείλουν.

Για να μην αλλάζω θέμα όμως, προκαλώ όποιον πιστεύει ότι οι κληρώσεις του τζόκερ στήνονται να πάμε μαζί εκεί στον ΟΠΑΠ κι αν δούμε τίποτα περίεργο εγώ πρώτος να τα κάνω όλα λαμπόγυαλο. Άντε, γιατί από παχιά λόγια και ψευτόμαγκες χορτάσαμε.

Όσο για εκείνη την μπούρδα ότι μια φορά κι έναν καιρό κάποιος κάπου στην Αυστραλία μπήκε μέσα οπλισμένος και είπε να γίνει η κλήρωση κι άλλη φορά και βγήκαν οι ίδιοι αριθμοί, περιμένω να ακούσω από κάποιον χρονολογία, ονόματα και αναφορές στα μέσα ενημέρωσης.

Διότι ο μύθος αυτός είναι τόσο αληθινός όσο εγώ είμαι αστροναύτης.

Αρκετά πια με τις ανοησίες του κάθε πικραμένου.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγω φιλε πιστευω οτι σε εχουν κανει να πιστεψεις οτι ολα ειναι μια χαρα..αλλωστε δε μπορεις να κανεις κι αλλιως γιατι ειναι η δουλεια σου..
σε καταλαβαινω απολυτα και γι αυτό καλυτερα να διαβαζεις οσα γραφουμε ολοι μας αλλα να μην απαντας…
απλα να παρακαλας ποτε κανεις να μην ασχοληθει με αυτό το θεμα γιατι αντε να πατησει ανθρωπος στο πρακτορειο σου αν βγει τιποτε στη φορα..
θελω ομως να μου πεις γιατι καθε μπαλακι του τζοκερ κοστιζει 500€ ??
τι ειναι αυτο που το κανει τοσο ξεχωριστο?
Επισης γιατι δε μπορεις να δεις αν το 5+1 εχει βγει από το πρακτορειο σου και σε παιρνουν τηλ από τον οπαπ να σε ενημερωσουν? Γιατι????
Οσο για την αυστραλια το εχω ακουσει ειναι πολυ παλιο και ουτε το ανεφερα ποτε μου
Και πιστευω απατη μονο στην ελλαδα μπορει να γινει και πουθενα αλλου...
πειστηκα 10% ομως οτι που και που τα δινουν τα λεφτα γιατι πριν 3 χρονια και φυσικα πρωτοχρονια κερδισε ενας φιλος μου 1,3 εκατ.ευρω
απο τοτε πιστευω οτι τα δινουν οποτε θελουν κι οπου θελουν... για να μη μιλησω για τα αλλα παιχνιδια που ειναι με υπολογιστη πχ Κινο..
θα μας πεις σιγουρα οτι δε ξερεις οτι η κληρωση που βλεπουν οι παικτες του κινο στο πρακτορειο σου δεν ειναι ζωντανη αλλα ειναι η δευτερη που εχει γινει μετα απο λιγα λεπτα από τη ζωντανη αλλα αυτή πρεπει να δουμε εμεις κι αυτή βλεπουμε...
μαλλον κατηγορεις εμας για το μυαλο μας και ακομη δεν εχεις μαθει τις ατελειωτες δυνατοτητες ενος υπολογιστη…
μη νομιζεις ότι εσυ εισαι εξυπνος κι εμεις χαζοι,ουτε από τα βουνα κατεβηκαμε ουτε προβατα βοσκαμε…
εγω προσωπικα παιζω τζοκερ 13 χρονια περιπου ανελιπως ασχετα αν δε το πιστευω
απλα ελπιζω να πεσω στη κομπινα και να παρω ένα πενταρακι τουλαχστον…
για τη κυπρο τωρα δε με ενδιαφερει ποσες στηλες παιζουν οι κυπριοι απλα μου τη δινει να παιζει ολη η ελλαδα και να πηγαινουν στη κυπρο…και μη μου πειτε ελλαδα είναι γιατι παει αλλου η κουβεντα…
αλλωστε οσες στηλες και να παιξει η κυπρος είναι 12 φορες μικροτερη σε πληθυσμο από την ελλαδα οποτε ακομη και οι πεθαμενοι να παιξουν δε βγαινει το νουμερο…

τελικο συμπερασμα είναι ότι ένα ς μεγαλος αριθμος ανθρωπων ξερει ότι τα τζακ ποτ είναι κυριως τα χριστουγεννα και είναι ενας τροπος να βαλουν το κοσμο στα πρακτορεια αλλα και παλι τριχες κανουν γιατι μαζι με τη κυπρο που παιζει τα πολλα και ολη η ελλαδα για 10 εκατ ευρω παιχτηκαν 15.492.676 στηλες μονο…
αν εισαι παλιος θα θυμασαι κατι 30 / 40 50/ 60 εως και 70 εκατομμυρια στηλες με μολις 300 εκατ δραχμες τοτε τζακ ποτ
τι εγινε λοιπον? Φταιει ότι ακριβηνε αρκετα η στηλη κι ότι ο κοσμος πονηρευτηκε, ψιλιατηκε, κουραστηκε, ξυπνησε, εμαθε, βαρεθηκε, και πολύ απλα περιμενει να γινουν τα τζακ ποτ για να παιξει….

Αρκετα σας κουρασα καλη χρονια σε ολους..

Ανώνυμος είπε...

"θελω ... ξεχωριστο?"
Εντελώς άσχετο με τα τζακ ποτ, αλλά αφού είσαι κι εσύ κομπλεξικός, να σου απαντήσω ότι σε αυτό το θέμα είμαι μαζί σου. Πάμε μαζί να τους ρωτήσουμε. Εκτός κι αν έχεις την αμυδρή εντύπωση ότι εγώ ο προποτζής της γειτονιάς έχω σχέση με τα μπαλάκια των 500 ευρώ.



"Επισης... Γιατι????"

Αυτό έγινε για να γλιτώσουμε τις καταστάσεις του παρελθόντος. Εκεί να δεις πόσο μας έπιανε κότσο ο ΟΠΑΠ, και εσένα και εμένα. Ξέρω όμως πού το πας. Φέρε μου λοιπόν, ένα δελτίο που έπαιξες και κερδίζει και δεν σου το πληρώνει ο ΟΠΑΠ. Πάλι πρώτος εγώ θα σε υποστηρίξω. Ή μήπως νομίζεις ότι εγώ τα έχω καλά με τον ΟΠΑΠ και οι πελάτες μου να πάνε να πνιγούν; Όχι φίλε μου, εγώ τον πελάτη στηρίζω.



"Οσο ...αλλου..."

Δεν το ανέφερες εσύ, το έχουν αναφέρει άλλοι όμως.


"πειστηκα ...θελουν..."

Θες δηλαδή να πιστέψω ότι ο φίλος σου είναι μέσα στο κόλπο; Θα σου άρεσε εσένα να κέρδιζες και όλοι να σε κατηγορούσαν;

"για ...βλεπουμε..."

Κι εγώ είχα συγγενή τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Δε με πιστεύεις; Κι εγώ πώς θες να σε πιστέψω χωρίς αποδείξεις;;;

"μαλλον ... υπολογιστη…"

Τις δυνατότητες του υπολογιστή τις ξέρω, γιατί τυχαίνει να είμαι και προγραμματιστής φίλε μου.


"μη ... βοσκαμε…"

Είστε χαζοί και κομπλεξικοί διότι λέτε κάτι χωρίς απόδειξη. Δώσε μου αποδείξεις ή κάνε καταγγελία και πήγαινε στα δικαστήρια να δικαιωθείς και μετά έλα να σε παραδεχτούμε. Το δήλωσα άλλωστε ότι πρώτος εγώ θα σε στηρίξω.

"εγω ...τουλαχστον…"

Δε σε κατηγορεί κανένας για το ότι παίζεις. Το πρόβλημα είναι είναι λες κάτι, μια κατηγορία, και δεν το στηρίζεις.


"για ...κουβεντα…"

Μαζί σου φίλε, κι εγώ επαρχία είμαι και μου τη δίνει όταν πέφτει σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ή Κύπρο. Χαίρομαι όμως όταν πέφτει πουθενά απομακρυσμένα.



"αλλωστε ...νουμερο…"

Μην μπερδεύεσαι, άλλο ο πληθυσμός, άλλο οι στήλες. Ένα πρακτορείο στην Κύπρο μπορεί να παίξει όσες στήλες κάνουν όλα τα Δωδεκάνησα. Αμφιβάλεις;

"τελικο ...μονο…"

Τι λογική είναι αυτή; Και το ότι υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που πιστεύουν στο Βούδα, αυτό δε σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι κάνουμε λάθος σε αυτό που πιστεύουμε. Είναι επιχείρημα αυτό;



"αν ...παιξει…."

Μαζί σου φίλε. Όλα μετράνε. Και η στήλη που ακρίβυνε και η κωλοκατάσταση που είμαστε. Η ελπίδα όμως παραμένει ελπίδα.


Καλή χρονιά και καλά μυαλά φίλε μου. Να ερευνάς και όχι μόνο να πιστεύεις.

babis italo είπε...

εγω μιλαω με αποδειξεις φιλε και οταν μιλαω πρωτα το εχω αποδειξει στον εαυτο μου και μετα στους αλλους...
δε υπαρχει περιπτωση να κερδισω και να μη πληρωσει ο οπαπ γιατι πολυ απλα δε θα κερδισω...
τωρα κατι 1+1 3 4 4+1 3+1 τα πληρωνει για πλακα σιγουρα...
δες κι αυτο τωρα που εχει ξαναγινει αλλα περναει στο ντουκου κι απο σενα κι απο' ολους
απο τη σελιδα του οπαπ....

Το ποσό που θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 2/01/2011 είναι είναι € 3.000.000 τουλάχιστον.

εγινε λοιπον η κληρωση και ως συνηθως εγινε τζακ ποτ μεχρι να μεγαλωσει το ποσο να το παρει ο ταδε Κυπριος....

καιμετα δημοσιευουν αυτο

€ 3.000.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΠΕΜΠΤΗΣ 06/01/2011 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη σημερινή διαλογή της 1146ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.

παλι 3 εκατομμυρια?
τι μας λενε δηλαδη οτι απο τη παρασκευη 31/12/2010 μεχρι τη κυριακη το βραδυ 02/01/2011 δε επειξε ουτε ενας ανθρωπος ουτε ενα δελτιο?
δεν επρεπε να ειναι τουλαχιστον 3.500.000 € ????
που ειναι τα λεφτα φιλε μου???

τελικα ξερεις τι μου κανει εντυπωση σε 'σενα?
πρεπει να εισαι τοσο τιμιος μα τοσο τιμιος που δε βαζεις το μυαλο σου να δουλεψει και πολυ απλα να σκεφτεις οτι εισαι ελληνας και ζεις στην ελλαδα αυτο και μονο φτανει...
εισαι στη χωρα του κανω οτι θελω και δε σου μιλαει κανεις οτι και να κανεις καταλαβε το αυτο....

Ανώνυμος είπε...

babis italo εσύ που τα ξέρεις όλα, για πες και σε μένα τώρα... Πόσο στημένο ήταν που 10.000.000 ευρώ τα κέρδισε ένας βιοπαλαιστής με τρία παιδιά; Ποιον έχει μπάρμπα στην κορόνη αυτός ο άνθρωπος; Δε μιλάς ε; Και αφού πιστεύεις ότι όλα είναι στημένα, γιατί δεν πας να το καταγγείλεις; Τόσο κότα είσαι; Ή μήπως έχεις τη δικαιολογία έτοιμη ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα; Κοκοκοοο ψευτόμαγκα.

babis italo είπε...

η κοτα μαλλον εισαι εσυ που γραφεις σαν ανωνυμος...
σε προηγουμενη αναρτηση εγω γραψει οτι τα δινουν που και που και οτι εχει κερδισει δικος μου ανθρωπος κι οτι εχω δει την επειταγη με τα ματια μου 1,3 εκατ.
μαλλον διαβαζεις αυτα που σε βολευουν...
και που να παω να κανω καταγγελια?
εδω ολη η βουλη επρεπε να ειναι φυλακη και ειναι εξω ποιος ασχολειται με το τζοκερ?
δεν ειπες τιποτα ομως για το αλλο που εχω γραψει... γιατιιιιι????

Ανώνυμος είπε...

Δε σου απαντάω, γιατί κι εγώ μέσα στο κόλπο είμαι. Άκουσες αυτό που ήθελες να ακούσεις; Χαίρομαι.

babis italo είπε...

ετσι μπραβο τη κανουμε με ελαφρα πηδηματακια....
κατσε ερχονται και καλυτερα κανε λιγο υπομονη...

Ανώνυμος είπε...

φγτρ

Ανώνυμος είπε...

Egw lew oti einai stimenw

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε φιλε με το πρακτορίο σου, γκομενακι των ιδιοκτητων ΟΠΑΠ ανοιξε τα ματια σου, οπως ανοιγεις τα ποδια σου σ αυτους και μη βριζεις τον κοσμο (προβατα, απολιτιστοι) γτ από αυτους τρως ψωμακι