Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Νίκες για ΠΑΟ – ΑΕΚ

Χωρίς να χρειαστεί να πάρει το όπλο του ο Σισέ, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 2-0 του Εργοτέλη και μείωσε προσωρινά τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στους 4 βαθμούς. Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν με κεφαλιά του Ζιλμπέρτο Σίλβα στο 9' και τελείωσαν το ματς με παρόμοια φάση. Από κόρνερ ο Καντέ στο 39' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και εξασφάλισε τους 3 βαθμούς για την ομάδα του.

Η ΑΕΚ πέρασε από την Ξάνθη με το ίδιο σκορ. Ο Λεονάρντο ήταν ο πρωταγωνιστής των “κίτρινων”. Άνοιξε το σκορ μόλις στο 3' καισ το 27' εκτέλεσε κόρνερ από το οποίο ο Λυμπερόπουλος πέτυχε το 2-0. ήταν η 5η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ που πάει με καλή ψυχολογία στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό....

Στο άλλο ματς της ημέρας Ηρακλής και Κέρκυρα έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα καλό για τους νησιώτες αλλά όχι για τον “Γηραιό”.

Δύσκολες νίκες για τους αιώνιους


Παραλίγο ντέρμπι είχαν στην Α1 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Οι πρωτοπόροι τα βρήκαν σκούρα στα Λιόσια κόντρα στην ΑΕΚ μέχρι να επικρατήσουν με 79-74 ενώ οι πρωταθλητές με αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος νίκησαν τον Ηλυσιακό με 88-71. Στα άλλα δύο ματς μίλησαν οι έδρες. Η Καβάλα κέρδισε το Περιστέρι με 66-58 και ο Κολοσσός το Μαρούσι με 78-61.

Δεν υπάρχουν σχόλια: