Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ξαναχτύπησε ο "φιλάνθρωπος εισαγγελέας"


Τον Μητροπολίτη Κυθήρων εξαπάτησε αυτή τη φορά ο άνθρωπος που εμφανίζεται ως ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Σανιδάς σε ανυποψίαστους ανθρώπους και τους ζητά να καταθέσουν λεφτά για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πρόκειται για έναν πρώην κρατούμενο ο οποίος εμφανίζεται ως Σανιδάς και τηλεφωνεί σε πλούσιους παράγοντες,,,,



όπως προέδρους ΔΣ, καναλάρχες εκδότες, διοικητές νοσοκομείων και Μητροπολίτες, ζητώντας τους να δώσουν τον οβολό τους για αναξιοπαθούντα άτομα.

Για να διευκολύνει τα θύματά του, δίνει και το λογαριασμό που διατηρεί στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προκειμένου να κατατεθούν τα χρηματικά ποσά της φιλανθρωπίας τους.

Λέει μάλιστα ότι ο λογαριασμός ανήκει στον Διαμαντόπουλο που προφανώς είναι το επώνυμό του.

Για να γίνει πιο πιστευτός δίνει και άσχετο αριθμό κινητού τηλεφώνου, μήπως τα θύματά του χρειαστούν κάποιες πληροφορίες.

Το γεγονός είναι γνωστό στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εδώ και χρόνια. Μάλιστα, για μία περίπτωση που μπόρεσε να αποδειχθεί η απάτη καταδικάστηκε, αλλά τη συνήθειά του δεν την άλλαξε.

Ο πραγματικός Σανιδάς, σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Επειδή άτομο ή άτομα εξακολουθούν, εμφανιζόμενα με το όνομα και την ιδιότητά μου, να τηλεφωνούν σε παράγοντες κυρίως της οικονομικής ζωής της χώρας μας, αλλά και σε άλλα πρόσωπα, όπως π.χ. Μητροπολίτες, παράγοντες τηλεοπτικών σταθμών κ.λπ. και να ζητούν την ικανοποίηση διαφόρων αιτημάτων, κυρίως οικονομικών (πρόσφατα εμφανίστηκε τηλεφωνικά στο Μητροπολίτη Κυθήρων και σε παράγοντα του τηλεοπτικού σταθμού Antenna), ανακοινώνω ότι το πρόσωπο αυτό είναι απατεώνας και επιδιώκει να εξαπατά τους δέκτες των τηλεφωνημάτων καθόσον ουδέποτε ζήτησα ούτε πρόκειται να ζητήσω τη συνδρομή οποιουδήποτε υπέρ τρίτων προσώπων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: