Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Σκληρή κόντρα για Μιχελάκη και Ραγκούση


Απάντηση στην απάντηση, το πηγαίνουν οι εκπρόσωποι των δυο μεγάλων κομμάτων...με τους τόνους να ανεβαίνουν μέρα με την ημέρα.

Αφορμή σήμερα έδωσε το σχόλιο του Γιάννη Μιχελάκη κατά τη διάρκεια του briefing, περί κυβέρνησης «σκορποχώρι», αναφερόμενος σε σημερινή συνέντευξη του Γιάννη Ραγκούση στην οποία επεσημαίνει ότι...



“πρέπει να πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα μεταξύ των οποίων και συνταγματικές εγγυήσεις”, ώστε να μην υπερχρεώνεται η χώρα.

«Ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ συνεχίζει να υβρίζει και να παραπλανά, εκθέτοντας το κόμμα του. Στη Ν.Δ πιστεύουν προφανώς, πως την έλλειψη σοβαρής πολιτικής πρότασης μπορεί να την υποκαθιστά η προσφυγή σε ένα αλαζονικό, σκληρό και άκρως λαϊκίστικο λόγο, προκειμένου να συσκοτίσουν την αλήθεια» ήταν η απάντηση του Γιώργου Πεταλωτή.

Κάλεσε δε τη ΝΔ να αντιληφθεί τη διαφορά μεταξύ χρέους και ελλείμματος και στη συνέχεια να καταλάβει ότι ουδεμία αντίφαση υπάρχει μέσα στη κυβέρνηση για συνταγματική πρόβλεψη της δημοσιονομικής ισορροπίας, εφόσον τεθεί τέτοιο ζήτημα. «Είναι εμφανές ότι ο κ. Μιχελάκης συμβουλεύεται ακόμη τις θεωρητικές και πρακτικές αναφορές και μεθόδους των υπουργών οικονομικών των κυβερνήσεων Καραμανλή που μας οδήγησαν με τόση ευστοχία στο χείλος της χρεοκοπίας» καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Άμεση η απάντηση Μιχελάκη: «Ο κ. Πεταλωτής εκφράζει, πράγματι, πιστά και παραστατικά, την εικόνα της κυβέρνησης που εκπροσωπεί: Αντιφάσεις, σύγχυση, αλαλούμ. Και ούτε λέξη για την ταμπακιέρα!».

Ο γαλάζιος εκπρόσωπος, ανέσυρε εκ νέου παλαιότερες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου και του Υπουργού Δικαιοσύνης, προκειμένου να αναδείξει τη διαφορετική γραμμή από τη σημερινή θέση Ραγκούση, και άδραξε την ευκαιρία να επιτεθεί εκ νέου στον Γιώργο Πεταλωτή «Τρεις υπουργοί, τρεις δηλώσεις, τρεις διαφορετικές θέσεις.

Το ίδιο, άλλωστε, συμβαίνει για κάθε κρίσιμο θέμα. Μια κυβέρνηση σκορποχώρι. Και ο κ. Πεταλωτής άξιος εκφραστής της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: