Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Επιχειρηματίας κατηγορείται για επίθεση σε καμαριέρα


"ΚΑΝ' ΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΣΤΡΟΣ-ΚΑΝ

Αιγύπτιος επιχειρηματίας, πρώην διοικητής μεγάλων τραπεζικών ομίλων συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος καμαριέρας σε πολυτελές ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης...



Ο 74χρονος Μαχμούντ Αμπντέλ-Σαλάμ Ομάρ κατηγορείται ότι επιτέθηκε στην καμαριέρα όταν εκείνη μπήκε στο δωμάτιο 1027 του ξενοδοχείου Pierre Hotel του Μανχάταν, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, για να φέρει τα χαρτομάντιλα που ο ίδιος είχε ζητήσει. Ο επιχειρηματίας, πρώην διοικητής της Τράπεζας της Αλεξάνδρειας και της Egyptian American Bank, είναι πρόεδρος της εταιρίας παραγωγής άλατος El-Mex Salines Co. Η εταιρία δεν έκανε κανένα σχόλιο για την υπόθεση.

Η καταγγελία στην αστυνομία για τη σεξουαλική επίθεση έγινε χθες το πρωί. Ο Μαχμούντ Αμπντέλ Σαλάμ-Ομάρ, ο οποίος κατάγεται από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, συνελήφθη και κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και παράνομη κράτηση. Το περιστατικό σημειώνεται δύο εβδομάδες μετά την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού καμαριέρας στο ξενοδοχείο Sotitel του Μανχάταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: