Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Οι φιγούρες του Avatar ήταν ποτισμένες με …LSD!

Να πουλήσουν την «πραμάτεια» τους σε νεαρούς που θα συμμετείχαν στα Αυγουστιάτικα νυχτερινά πάρτι στις παραλίες της Σαμοθράκης, σκόπευαν οι τρεις αλλοδαπές που είχαν φορτώσει το φορτηγάκι τους με χιλιάδες τετράγωνα χαρτάκια ποτισμένα με LSD, πάνω στα οποία ήταν αποτυπωμένες οι φιγούρες από την ταινία των Όσκαρ «Avatar»!

Οι τρεις φίλες, μια 39χρονη Γερμανίδα, μια 31χρονη Δανέζα και μια 27χρονη Γαλλίδα, έφτασαν με το Ι.Χ. φορτηγάκι της πρώτης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για να επιβιβαστούν στο φέρι με προορισμό την Σαμοθράκη. Όμως, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που είχε μαζί του το μικτό κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, ανδρών του Λιμενικού και υπαλλήλων του ΣΔΟΕ, κούνησε χαρούμενα την ουρά του όταν μύρισε το δάπεδο του οχήματος!....

Η έρευνα αποκάλυψε μια μυστική κρύπτη, μέσα στην οποία οι αλλοδαπές είχαν κρύψει μια νάιλον συσκευασία με 2.200 χαρτάκια εμποτισμένα με το γνωστό παραισθησιογόνο LSD, τα οποία χρησιμοποιούνται υπογλώσσια! Οι τρεις γυναίκες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης.

Στη Χρυσούπολη της Καβάλας τώρα, τα χασισόδεντρα εξακολουθούν να ξεφυτρώνουν μόνα τους χάρη στις ιδανικές συνθήκες που προσφέρει ο ποταμός Νέστος και την υγρασία των τελευταίων ημερών! Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ανακάλυψαν σε αγροτική περιοχή της Νέας Καρυάς άλλη μια αυτοφυή χασισοφυτεία από 280 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, ύψους από 0,80 έως 1,5 μέτρου τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: