Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Επεισόδιο με το Θ. Πάγκαλο έξω από τη Βουλή


Επεισόδιο με το Θ. Πάγκαλο σημειώθηκε στη Βασιλίσσης Σοφίας, όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.

Μία εργαζόμενη, μοντέρ της κρατικής τηλεόρασης, την ώρα που διαμαρτυρόταν μαζί με τους συναδέλφους της, έκανε απαξιωτικό μορφασμό προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης,...



όταν εκείνος έμπαινε στη Βουλή με το αυτοκίνητο της συνοδείας του.

Ο κ. Πάγκαλος, σύμφωνα με πληροφορίες, γύρισε σε έναν από τους αστυνομικούς που ήταν στο σημείο και του ζήτησε να την συλλάβει, λέγοντας πως θα της υποβάλλει μήνυση.

Οι αστυνομικοί την απομακρύνουν μέχρι να εκτονωθεί η ένταση, ενώ λίγο αργότερα, το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση μελών της ΠΟΕΣΥ και η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

30 χρονια εξουσια σε κανει χουντα!
Κατω η χουντα!

Ανώνυμος είπε...

πουτανας γιε χοντρε

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΡΗΤΗ είπε...

Λόγω λιτότητας παροπλήσθηκε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ με απινιδωτή στο σταδιο Ειρληνης και Φιλίας, έτσι έμεινε αβοήθητο το παιδί μου την 14 Σεπτ 2011 που πέθανε δίπλα στο ΕΚΑΒ εκεί που έκανε τζόκιν στο στάδιο.
Δολοφονοι ποιός θα μου δώσει πισω το παιδί μου εσείς μόνο λεφτά θέλετε, δεν έχετε αισθήματα, ΑΙΣΧΟΣ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

PAGALE MALAKA PRODOTH GYFTO EXEIS AFTO TO TSOYLI DYPLA ALLA VEVAIA EXEIS FAEI MIA STANI ARNIA GIA NA VALEIS AMORFOTES KARIOLES STO Υ.Π.Ε.Ξ OTAN EISOUN OIPOURGOS SE TAISANE KALA TOTE ALLA THA ERTHEI H WRA SOY POYSTH KAI ESENA KAI AYTHN NHS.

Ανώνυμος είπε...

Διαγωνισμός Miss 50 χρονών στο Las Vegas! κορμάρες…

http://boredom.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-miss-50-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-las-vegas-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%B5%CF%82/